Wat zijn de gevolgen van Drugs?

De gevolgen van drugs zijn erg vernietigend en als je je afvraagt waarom dan komt hier in deze alinea het antwoord op deze vraag. Door drugs vernietig je jou eigen lichaam de meeste drugs tasten de hersenen aan en je conditie er zijn zelfs drugs die veel verder als dat gaan die tasten dan zelfs je spierweefsel aan.
D
it is niet het enige gevolg van drugs. Er is nog een ding wat drugs als gevolg heeft en dat is dat je door je verslaving zo diep zinkt dat je jou eigen familie kan kwijtraken en dat je de personen die het dichtst bij je staan alleen maar kwijt kan raken door een drug.

Maar een ding is zeker je kan niet door anderen moedwillig verslaafd raken, bijvoorbeeld’door iets in je cola te doen’. Het komt heel zelden voor dat iemand dit doet, en dan meestal met andere - bijvoorbeeld oneerbare - bedoelingen.
Een dealer bedenkt zich wel drie keer. Hij krijgt er geen klanten door en raakt wel zijn dure spul kwijt.
I
emand die wil gebruiken, kan er overal aan komen. Iemand die niet wil zal nooit gedwongen kunnen worden. Iemand verbieden naar een discotheek of houseparty te gaan, houd in feite in dat er weinig vertrouwen is dat die persoon in staat is voor zichzelf te zorgen. Op zich kan dat gebrek aan vertrouwen terecht zijn. Een open gesprek heeft echter meer zin dan verbieden. Het laatste heeft op langere termijn meestal een averechts effect.